Σάββατο, Μαρτίου 15, 2008

Η παρουσίασή μου στο workshop του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ


Συμμετέχοντας με μια παρουσίαση υπό την αιγίδα του νεοσύστατου φορέα που βλέπετε αριστερά, πήρα μέρος  σήμερα, μαζί με άλλους ομιλητές, σε workshop που έγινε στο πλαίσιου του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα του στρογγυλού τραπεζιού αφορούσε της νέες μορφές πολιτικής συμμετοχής μέσω του διαδικτύου και η δική μου εισήγηση είχε τίτλο "το Διαδίκτυο ως μέσο Διαφάνειας και Λογοδοσίας".

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση μου σε ppt και εδώ το αυθεντικό σε opt

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη Βρυώνη για την πρόσκληση, αλλά και τους οργανωτές για την φιλοξενία.

5 σχόλια:

ΤΑΣΟΣ είπε...

Το blogging έχει σχέση με γνώσεις τεχνολογίας (γιατί αν δεν κάνω λόθος εκτός απο την δωρεάν παροχή είναι και εύκολη η δημιουργια ενος βλογ)η με το τι θα γράφουν οι bloggers και τι κανόνες και αξιες υπηρετούν?

e-Lawyer είπε...

Διαγράφηκε ένα σχόλιο από ανώνυμο σχολιαστή, καθόσον περιείχε καταγγελία χωρίς παράθεση στοιχείων που την θεμελιώνουν και επιπλέον ήταν άσχετο με το θέμα του ποστ.

@tasos

και με τα δύο.

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια.
Δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ η διαπίστευση που ζήτησα για να σε ακούσω καθώς δεν μετείχα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και δεν έλαβα καμία απάντηση από τον κ. Π. Βρυώνη στο μαιλ που του έστειλα για το σκοπό αυτό.
Εσύ να είσαι καλά και μάλλον είχαν πολύ δουλειά για τέτοια. Είναι σημαντικό πάντως ότι γίνονται βήματα.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Αγαπητή κα. Τροβά,

Διαβάζοντας το σχόλιό σας έψαξα για μία ακόμη φορά τα emails μου αλλά, δεν βρήκα το δικό σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο λάθος (ίσως δικό μου) ή σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, η πρόθεσή μου ήταν να διαπιστευθούν όλοι όσοι ενδιαφέρθηκαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και λυπάμαι πολύ που δεν παραβρεθήκατε -με δεδομένη και την ιδιαίτερη ενασχόλησή σας με το θέμα της Διαφάνειας.

Η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί και θα φροντίσω το συντομότερο να υπάρχει διαθέσιμο το video on-line για όποιον ενδιαφέρεται.

Όπως αναφέρετε και εσείς, είναι σημαντικό να γίνονται κάποια βήματα, αλλά για να έχουν ουσία και αξία, είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι -κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πέτυχα, προφανώς.

Το γενικότερο θέμα της Διαφάνειας είναι κάτι που (δυστυχώς ή ευτυχώς) θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό, οπότε ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να οργανώσουμε και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στις οποίες θα ήθελα να σας προσκαλέσω προκαταβολικά.

e-Lawyer είπε...

Παναγιώτη είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει και μαγνητοσκοπημένο υλικό. Θα αναμένουμε την ανάρτησή του.

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...